Bir Blogun Teması Nasıl Olmalı ?

Bu yazımda Bir Blogun Teması Nasıl Olmalı ? konusunu anlatmaya çalıştım.

Bir Blogun Teması Nasıl Olmalı ?


Öncelikle " Bir Blogun Teması Neden Önemlidir. " sorusuna cevap vererek başlamak istiyorum.
Bir üniversite mezununu düşünün daha yeni iş hayatına atılacaktır ve çeşitli iş görüşmelerine gidecektir. İş görüşmesine giderken oldukça uyumlu ve şık giyinmeye çalışır. Çünkü iş görüşmelerinde giyim oldukça önemli bir faktördür. İşte bir blogun teması da iş görüşmesine giden bir kişinin giyimi gibi uyumlu ve şık olmalıdır.
Bunun için dikkat edilmesi gereken bazı unsurlar var. Bunları tek tek görelim.

1-MOBİL UYUMLULUK ŞART
Öncelikle günümüz insanı internet ortamına mobil olarak daha çok bağlanmaktadır. Bu yüzden temanızı mobil uyumlu şekilde seçmeniz blogunuza gelen ziyaretçi sayısını arttıracaktır.


2-RENKLİ TASARIM SEÇİN
Blogunuzun temasının renkli bir görünüme sahip olması ziyaretçiler tarafından beğenilecektir. Açık ve göz yormayan renkler seçmeye çalışın.


3-TEMANIZA SOSYAL PAYLAŞIM BUTONLARI EKLEYİN
Blogunuzun ziyaretçi sayısını arttırmak istiyorsanız en büyük şart bu bence. Bildiğiniz üzere insanlar artık yavaş yavaş herşeyi araştırarak değil de sosyal medya üzerinden öğrenmekte. Bu yüzden önemli bir faktör.


4-TEMANIZDA ARAMA ALANI ŞART
Blogunuza daha önce gelen bi ziyaretçi sadece blogunuzun ismini hatırlayabilir ve blogunuzda içerik araması yapmak isteyebilir. Bu yüzden oldukça önemli bir durum diye düşünüyorum.


5-OKUNAKLI YAZI TİPLERİ (FONT) SEÇİN
Bildiğiniz gibi ziyaretçi bir blogun velinimetidir. Bu yüzden yazılarınızın okunaklı olması şart. Bogunuzun temasında okunaklı yazı tipleri olmasına dikkat ediniz. Ya da manuel olarak yazı tiplerini kendiniz ekleyin.


6-TEMANIZDA LOGONUZUN GÖRÜNÜR BİR YERDE OLMASI ŞART
Özellikle büyük firmaların sitelerinde çok başarılı logolara sahip olduklarını bilirsiniz. Ama başarılı logoya sahip olmak yeterli olmaz. Yani logonuz güzel olabilir ama ziyaretçiler görmedikten sonra bir fonksiyonu olmayacaktır.


7-TEMANIZIN HIZLI OLMASI ŞART
Eski bilgisayarları bilirsiniz oldukça yavaş ve hantaldır ve bu durum oldukça can sıkıcıdır. Blogunuzu da aynı şekilde düşünün. Çünkü blogunuza gelen ziyaretçilerin ; aşırı ağır , hantal , geç yüklenen bir blogda bırakın zaman geçirmesini  blogunuza tekrar girmesi bile mümkün değildir.


8-TEMANIZDA KATEGORİLER OLMASI ŞART
Temanızda kategorilerin olması ziyaretçilerinizin içeriklerinize daha kolay ulaşmasını sağlar ve ziyaretçiler bu durumdan hoşnut kalırlar. Böylece blogunuzda daha çok vakit geçirirler.


YORUMLAR

Ad

Blogger,2,Blogger Eklentileri,2,Blogger İpuçları,1,SEO,4,
ltr
item
Blog Yardım Merkezi: Bir Blogun Teması Nasıl Olmalı ?
Bir Blogun Teması Nasıl Olmalı ?
Bu yazımda Bir Blogun Teması Nasıl Olmalı ? konusunu anlatmaya çalıştım.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgmXJjw1ocAC_YFg02c0hHub72aNyHPbj-A7Ns1FvCPhbv3zCNWPGwvESjXtjDxczoSDj3zSQ5OZ_yn78XikroFLee05q0whm7uZ9MyBz7GyrPheyHMSkiCLGUNfQmn7zXSQ4rJ8e3ByQ4/s320/website-3374825_1920+%25281%2529.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgmXJjw1ocAC_YFg02c0hHub72aNyHPbj-A7Ns1FvCPhbv3zCNWPGwvESjXtjDxczoSDj3zSQ5OZ_yn78XikroFLee05q0whm7uZ9MyBz7GyrPheyHMSkiCLGUNfQmn7zXSQ4rJ8e3ByQ4/s72-c/website-3374825_1920+%25281%2529.jpg
Blog Yardım Merkezi
https://blogyardimmerkezi.blogspot.com/2018/05/birbloguntemasinasilolmali.html
https://blogyardimmerkezi.blogspot.com/
https://blogyardimmerkezi.blogspot.com/
https://blogyardimmerkezi.blogspot.com/2018/05/birbloguntemasinasilolmali.html
true
6912036942757388013
UTF-8
Tüm içerikler yüklendi. Hiçbir içerik bulunamadı. Hepsini Gör Devamını Oku Cevapla Cevabı sil Sil Yazar : Anasayfa SAYFALAR SAYFA Hepsini Gör İLGİLİ YAZILAR KATEGORİ ARŞİV ARAMA TÜM YAZILAR Aradğınız kelime ile eşleşen içerik bulunamadıı. Anasayfaya dönmek için tıklayın... Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Az önce 1 ay önce $$1$$ dakika önce 1 saat önce $$1$$ saat önce Dün $$1$$ gün önce $$1$$ hafta önce 5 hafta önce Takipçi Takip İÇERİK KİLİTLİ Kilidi kaldırmak için lütfen içeriği paylaş Tüm Kodu Kopyala Tüm Kodu Seç Tüm Kodlar Panoya Kopyalandı. Kodları kopyalamak için [CTRL]+[C] (vya CMD+C ile Mac) tuşlarına basınız.